Re-used, Refurbished of Remarketed

Tablet2day.nl biedt zowel Re-used, Refurbished als Remarketed devices aan met 12 tot 24 maanden garantie, maar wat is nu eigenlijk het verschil?

Wanneer je een iPad of iPhone via Marktplaats of Facebook Marketplace of een andere manier koopt van een particulier is dat een tweedehands apparaat.

Het nadeel hiervan is, dat je niet precies weet wat ermee is gebeurd en het product zou technisch niet in orde kunnen zijn. Wanneer je hier achter komt, heb je meestal geen garantie om op terug te vallen. Immers, de particuliere verkoper geeft geen garantie op het product of de oorspronkelijke fabrieksgarantie is gekoppeld aan de persoon die het apparaat nieuw heeft aangeschaft (originele factuur is vaak het garantiebewijs).

Tablet2day levert oorspronkelijk tweedehands producten. Onze Re-used iPhones en iPads worden grondig wordt gereinigd en getest.

De producten worden op meer dan 50 punten gecontroleerd. Gebreken worden verholpen. Eventuele data wordt verwijderd en de apparaten worden vervolgens als A, B of C-grade product gekwalificeerd. Als gevolg hiervan kunnen wij 12 maanden garantie geven op de producten die wij aanbieden.

Tablet2day levert ook Refurbished producten. Refurbished is het controlerenrenoveren en schoonmaken van een product. Defecten worden vervangen door hoogwaardige onderdelen, waardoor de apparaten weer technisch 100% in orde zijn. 

Refurbished betekent letterlijk vanuit het Engels vertaald ‘gereviseerd’. Het zijn producten die retour zijn gekomen omwille van diverse redenen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn geweest van voorraad overschotten, technische defecten of een inruilprogramma.

Refurbished of tweedehands kopen ?

Een bij een winkel of fabrikant geretourneerd device mag niet meer als nieuw worden verkocht. Dit terwijl refurbished devices meestal ‘zo goed als nieuw’ zijn.

Het grootste verschil tussen een ‘tweedehands device’ van een particulier en een grondig – door professionals – gecontroleerd en gereviseerd device. Bij de laatste variant is er sprake van refurbished devices. Tweedehands devices van Tablet2day worden ook grondig gecontroleerd. Deze worden echter niet gereviseerd. Indien na controle het apparaat niet aan onze strenge eisen voldoet, gaat deze niet in de verkoop.

Is refurbished betrouwbaar?

In de meeste gevallen is het kopen van refurbished producten een betrouwbare keuze. Dat klopt, in de meeste gevallen. Niet iedere refurbished leverancier maakt namelijk gebruik van dezelfde hoogwaardige kwaliteit onderdelen. Hierdoor verschilt de productkwaliteit per aanbieder. Goedkope onderdelen komen niet ten goede van de productkwaliteit. Tablet2day.nl kiest voor Forza Refurbished en daarmee alleen voor onderdelen met een hoogwaardige kwaliteit. De devices hebben het Keurmerk Refurbished. Wij geven daarom ook 24 maanden garantie op onze refurbished devices.

Waarom tweedehands of refurbished device van Tablet2day kopen?

Het kopen van refurbished producten heeft meerdere voordelen in vergelijking met het kopen van nieuw. Hieronder lees je meer over de voor- en nadelen van refurbished.

Voordelen van refurbished

  •  Tot wel 50 – 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs
  •  Een duurzame bijdrage aan het milieu
  •  Oudere devices zijn (meestal) nog leverbaar
  •  Twee jaar garantie
  •  Dankzij verschillende productcondities is er voor ieder budget een (refurbished) device
  •  Grondig gecontroleerd door technici en robots
  • Keurmerk refurbished devices

Nadelen van tweedehands en refurbished devices:

  •  Er kunnen gebruikerssporen aanwezig zijn
  •  Sommige modellen en kleuren zijn beperkt leverbaar

Hoogste kwaliteit refurbished dankzij robots

Onze leverancier van refurbished devices maakt gebruik van robots om de kwaliteit van de apparaten te kunnen bepalen. Het grote voordeel van deze robots is dat zij de toestellen uitermate nauwkeurig én op een objectieve wijze controleren. Eventuele defecten worden ten alle tijden door de robots geconstateerd. Vervolgens vervangen onze technici eventuele defecte onderdelen door nieuwe onderdelen.  

Wat is Remarketed?

Remarketed iPhones en iPads zijn niet van nieuw te onderscheiden!

Remarkted devices komen voort uit onder meer geannuleerde orders, RMA (retourneren met authorisatie) en voorraadoverschotten. De Remarketed devices die Tablet2day.nl aanbied hebben géén schade en zijn in perfecte technische conditie. Ook hierop ontvang je 24 maanden garantie op je aankoop en worden ze, net als alle andere devices, gratis verzonden.

Bijkomend voordeel van remarketed is wel dat deze tegen een erg scherpe prijzen worden aangeboden, ten opzichte van de nieuwwaarde van het product.De waardering van www.tablet2day.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.