Waarom Tablet2day.nl?

Tablet2Day.nl is een online winkel gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands tablets en smartphones met 12 en 24 maanden garantie. Wij verkopen uitsluitend iPads en iPhones. We noemen deze re-used devices.

Wil je meer zekerheid bij het kopen van een tweedehands iPhone of iPad? meer zekerheid dan wanneer je deze koopt op marktplaatsen zoals Marktplaats of Facebook Marketplace?

Het nadeel van het kopen op marktplaatsen is, dat je niet precies weet wat er met het product gebeurd is en het product zou technisch niet 100% kunnen zijn. Wanneer je hier achter komt, heb je meestal geen garantie om op terug te vallen. Immers, de particuliere verkoper geeft geen garantie op het product of de oorspronkelijke fabrieksgarantie is gekoppeld aan de persoon die het apparaat nieuw heeft aangeschaft (originele factuur is vaak het garantiebewijs).

Tablet2day levert oorspronkelijk tweedehands producten. Onze Re-used iPhones en iPads worden grondig wordt gereinigd en getest.

De producten worden op meer dan 50 punten gecontroleerd. Gebreken worden verholpen. Eventuele data wordt verwijderd en de apparaten worden vervolgens als A, B of C-grade product gekwalificeerd. Als gevolg hiervan kunnen wij 12 maanden garantie geven op de producten die wij aanbieden.

Wij zijn al jaren actief en een begrip in de verkoop van tweedehands consumentenelektronica, wat u als koper de garantie geeft voor een perfect werkend product en een goede ondersteunende klantenservice!

Let op: Wij verkopen nooit producten met een barst in de display of met een technisch defect! De gebruikerssporen zullen dus vooral bestaan uit zeer lichte tot matige krassen, afhankelijk van de gekozen conditie.

Bij ons ontvang u altijd een originele oplader, bij de Apple iPad is dit bijvoorbeeld een originele Apple oplader met ligthning kabel. Wij onderscheiden ons hier duidelijk in, geen Chinese of aftermarket producten maar alleen originele accessoires.


Wij bieden standaard minimaal 12 maanden garantie en 30 dagen niet goed = geld terug garantie. Hiermee kunt u, als consument, met vertrouwen uw aankoop van een tweedehands product doen! Niet tevreden? Stuur uw bestelling retour en ontvang uw volledige aankoopbedrag direct retour!

Naast onze tweedehands devices, verkopen wij ook refurbished iPads en iPhones met het officiële keurmerk refurbished. Deze producten hebben 24 maanden garantie.

Per product wordt de “uiterlijke conditie” aangegeven, dit kan variëren als volgt:

A-Grade

A-Grade: Zo goed als nieuw: Product is in nieuwstaat: heeft zo goed als geen gebruikerssporen scherm 100% krasvrij. 

B-Grade

B-Grade: In zeer goede staat: Zeer lichte gebruikerssporen: bijvoorbeeld enkele zeer lichte krassen op de behuizing, achterzijde of randen.

C-Grade

C-Grade: In goede staat : Technisch 100% in orde met gebruikerssporen: Mogelijk beschadigingen aan behuizing, krassen op achterzijde en/of lichte krassen op scherm.

Binnen 30 dagen kosteloos retourneren:
U heeft uw bestelling altijd 30 dagen op zicht! Deze kunt u binnen deze periode vrijblijvend testen en op uw gemak de uiterlijke staat bekijken. Binnen deze 30 dagen kunt u uw bestelling altijd kosteloos retourneren, zonder opgaaf van redenen. 

Tenslotte biedt Tablet2day.nl ook remarketed iPhones en iPads aan. Deze producten zijn niet van nieuw te onderscheiden en zijn dus altijd A kwaliteit.

Meer informatie over de verschillen tussen de verschillende producten vindt u hier.



Wij leveren onze bestellingen met (marge) factuur, welke bij uw bestelling wordt geleverd.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice, ons team medewerkers staat voor u klaar!

De waardering van www.tablet2day.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.