Retourneren

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan tablet2day.nl geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Jij stuurt het product aan ons retour. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds

 Uitzonderingen retourneren

Let op
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

 b. die door de tablet2day.nl tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

d. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 Garantie

Onze garantievoorwaarden kunt u hier bekijken

 Identiteit ondernemer

Tablet2Day.nl
support@tablet2day.nl

Vul onderstaand formulier in als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht.De waardering van www.tablet2day.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.