Apple nieuws

‘iPhone SE 2 wordt groot verkoopsucces en is goedkoop te produceren’

‘iPhone SE 2 wordt groot verkoopsucces en is goedkoop te produceren’

Een bekende analist heeft bekendgemaakt hoeveel exemplaren Apple van de iPhone SE 2 wil verkopen. Ook weet de insider het een en ander over het productieproces van de betaalbare iPhone.

‘iPhone SE 2 wordt verkoopsucces’

Het wemelt al weken van de geruchten over de iPhone SE 2 en vandaag is daarop geen uitzondering. Ditmaal doet de betrouwbare analist Ming-Chi Kuo een duit in het zakje. De insider heeft namelijk bekendgemaakt hoeveel exemplaren Apple volgens hem denkt te gaan verkopen. Ook weet hij dat de iPhone SE 2 op een goedkopere manier wordt geproduceerd.

Kuo schrijft in een notitie, die is ingezien door MacRumors, dat Apple volgend jaar minstens 20 miljoen exemplaren van de nieuwe iPhone hoopt te verkopen. Het meest gunstige scenario gaat uit van 30 miljoen stuks, aldus de analist. Hij gaat er hierbij vanuit dat Apple de iPhone SE 2 in de eerste helft van volgend jaar uitbrengt.

Alhoewel de geschatte verkoopcijfers indrukwekkend zijn, heeft Kuo ze ten opzichte van een maand geleden wel naar beneden bijgesteld. Verder schrijft Kuo dat hij verwacht dat de iPhone SE-opvolger hetzelfde soort moederbord krijgt als de iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max), maar dan een goedkopere versie. Apple zou wel voor een nieuw soort materiaal kiezen, omdat deze makkelijker te produceren is. Het bedrijf uit Cupertino hoopt hiermee productieproblemen (en vertragingen) te voorkomen, aldus Kuo.

bron: iphoned.nl

Related posts

De waardering van www.tablet2day.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.