Betalingsmogelijkheden

Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan.

iDEAL

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor moet aanmelden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling direct in behandeling.

  • Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld met iDEAL? Morgen in huis*!
  • iDEAL is bij ons  gratis.
  • Bestellingen met betaalwijze IDEAL worden direct verwerkt. Je kan daarom geen wijzigingen aanbrengen bij deze bestellingen. * mits op voorraad.

PayPal

PayPal is een veilige betalinsmethode, waarbij je jouw betaalgegevens kunt bewaren en gebruiken. Je hoeft niet langer creditcardgegevens te zoeken en je hebt ook geen random reader nodig. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord.
Voor meer informatie over het betalen via PayPal verwijzen we je naar de website van PayPal. Voor het gebruik van PayPal rekenen wij geen extra kosten.

Klarna – achteraf betalen

Met Klarna betaal je pas wanneer je de producten thuis hebt beoordeeld. De betaaltermijn bedraagt 14 dagen en gaat in als wij de bestelling verzenden. Hierover ontvang je een mail van Klarna. De betalingsgegevens staan op de factuur. Klarna achteraf betalen is een veilige en eenvoudige betaalmethode.
Voor meer informatie over deze betaalmethode verwijzen we je naar de servicepagina van Klarna
Voor het gebruik van Klarna rekenen wij geen extra kosten.

In3 – betalen in 3 termijnen (0% rente)

Met In3 kun je betalen in 3 termijnen (0% rente). De eerste termijn betaal je direct, de tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zo geniet je nu al van de bestelling en beschik je over flexibel betaalgemak. Het minimale bestelbedrag is €100,- en het maximale bestelbedrag is €3.000,-.

Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk je bestelling betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over betalen in drie termijnen van In3? Bezoek dan: www.payin3.nl. Voor het gebruik van in3 rekenen wij geen extra kosten.

Creditcards

Je kan met Mastercard, Visa of America Express betalen. Je kan je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Jouw betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling direct in behandeling. Voor het gebruik van Creditcards rekenen wij geen extra kosten.

Overboeking

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt direct gebruik maken van overboeking zonder dat je je hiervoor moet aanmelden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling direct in behandeling.

Naast bovenstaande mogelijkheden, bestaat er ook de mogelijkheid om het bedrag te pinnen of contant te betalen wanneer je bestelling wordt afgehaald bij ons op locatie.

De waardering van www.tablet2day.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.